Referenciáink

Mentálfészek

Portfólió / Szolgáltatás

Ha az életed bármelyik területén úgy érzed, hogy elakadtál, vagy ha változtatni szeretnél, de egyedül nincs hozzá erőd, ha enerváltnak érzed magad, elfogyott a belső motivációd vagy csak könnyebb lenne egy kísérővel megugrani a következő lépést, fordulj Máriához bizalommal!

Mária, integratív coachinggal, mentálhigiénés szakkezeléssel, PCM tréninggel, és még sok más szolgáltatatással várja az érdeklődőket.

Calibermánia

E-kereskedelem / Kreatív business

Egyedi készítésű katonai témájú ékszerek férfiaknak, és nőknek. Hála a calibermániának a teljesen egyedülűlló ötlet, mely európa szerte hódít, elért hazánkba is.

Nyakláncok, gyűrűk, karkötők, fülbevalók használt töltényhüvelyekből. A látvány és az életérzés is párját ritkítja 🙂

Rentee

E-kereskedelem / Szolgáltatás

Online közösségi platform, amelynek célja, hogy az egymás közelében élő emberek pénzért kölcsönadhassák egymásnak nem használt tárgyaikat és eszközeiket.

Previous
Next

A weboldal segíti az embereket mindennapi életükben, és lehetőséget kínál, hogy minimális erőfeszítéssel pénzt keressenek.

Previous
Next
Previous
Next

Varró Réka Fotó & Grafika

E-kereskedelem / Portfólió

Varró Réka egy nagyon tehetséges grafikus, aki amellett, hogy kiváló fényképész, a grafika világában is mindig képes újat letenni az asztalra.

Previous
Next

Réka nagyon széles szolgáltatási körrel rendelkezik. Bármilyen díszelemet el tud készíteni plexiből, fából vagy papírból, mindezt kiváló minőségben.

Nakert

Portfólió

Németh Attila 14 év alatt, több mint 140 kerten bizonyította már rátermettségét. Kezei alatt kizárólag szemet gyönyörködtető és irigylésre méltó kertek születnek.

Previous
Next

A Nakert Budapesten, Pest megyében, és a Balaton mentén teszi szebbé az elégedett kert tulajdonosok mindennapjait.

Previous
Next
Previous
Next

Vargabútorok

E-kereskedelem/ Portfólió

Egy magyar asztalos műhely, amely az egyedi bútorok gyártása mellett hamarosan egy  innovatív 3D bútormodell alapú webáruházzal is bővülni fog.

Previous
Next

A Nakert Budapesten, Pest megyében, és a Balaton mentén teszi szebbé az elégedett kert tulajdonosok mindennapjait.

Supertyre

E-kereskedelem / Webshop

A Supertyre több mint 15 éve szolgálja ki a magyar autópiacot, változatos és minőségi termékkínálatával.

Previous
Next

A Supertyre a személy és kisteher abroncsok mellett, motor, mezőgazdasági és ipari abroncsokat is értékesít.  A vásárlók több 1000 termék közül válogathatnak, melyek napi szinten frissülnek.

Previous
Next
Previous
Next

SM-WEB

Webfejelsztés

Társfejlesztő vállalkozás weboldala.

Previous
Next

A marketing anyagok, grafikai anyagok, design elemek és a branding készítéséért felelős társ vállalkozás weboldala.

Free consultation within 48 hours

Get in touch with us. We are always seeking new challenges and would love to get involved with your next exciting digital project. We want to really get to know your company – so we can lead you down on the path of the best digital solution.

Privacy policy