Szolgáltatásaink

WordPress alapú fejlesztés

Haladó és korszerűsített WordPress-alapú weboldalakat és webalkalmazásokat hozunk létre, melyek középpontjában a felhasználói élmény, az ipar által vezérelt fejlesztés, a biztonság és a skálázhatóság áll.

Miután elénk tárta elképzeléseit, tapasztalt WordPress fejlesztői csapatunk megalkotja az Önhöz és vállalkozásához leginkább passzoló weboldalt, hogy garantáltan kitűnjön a tömegből.

user interface and experience

Felhasználói felület és élmény (U I- UX)

Közismert tény, hogy a rosszul navigálható, nem reszponzív és lassú webhelyek negatív első benyomást keltenek, és erősen rontják az üzleti eredményeket. Mi kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy mind a felhasználói felület, mind a zökkenőmentes műkődés pozitív érzéseket váltson ki a látogatóból.

business diversity

Üzleti változatosság

Komplett megoldásokat kínálunk a különböző üzlet-típusokhoz. A portfólió azoknak szól, akik népszerűbbé szeretnének válni, vagy az alapoktól akarják magukat megismertetni az emberekkel. Emellett előre gyártott foglalási és szolgáltatási rendszereket kínálunk az e-kereskedelem egyéb fontos elemei mellett.

branding

Branding - Márkaépítés

Ha Ön még új az online piacon, segítünk a célcsoportjához leginkább igazodó dizájn és tartalom létrehozásában. Ennek során figyelembe vesszük az ipari jellemzőket, hogy  márkahű színpalettát és egyedi design elemeket hozhassunk létre. Ha még nincs konkrét elképzelése a márka jellemzőiről, számunkra az sem probléma. Mindezek mellett a logókészítést is vállaljuk.

search-engine-optimization-seo

Keresőoptimalizálás ( SEO)

A SEO a leghatékonyabb ingyenes marketing eszköz, amely hosszú távon lendületet adhat vállalkozásának, ezért minden csomagunk legalább a SEO minimális követelményeit tartalmazza, hogy Ön sikeres legyen a keresőmotorok világában is. Szükség esetén elkészítjük weboldala regionális, nemzetközi és többnyelvű SEO-ját is.

marketing boost

Marketing löket

Like, Share, Pin! A közösségi média integrációi mellett olyan szolgáltatásokat nyújtunk Önnek, mint az e-mail marketing automatizálása, a kosárelhagyás figyelése, a feliratkozási modul,  kuponok vagy chatbot létrehozása és még sok más egyebet.

security

Biztonság

Minden általunk készített weboldal tartalmaz egy alapvető biztonsági csomagot, mely védetté teszi azt kibertámadásokkal szemben.

analytics

Analitika

A hiteles analitikai eredmények érdekében a legjobb elemzési és ellenőrzési eszközöket kínáljuk Önnek. Kövesse nyomon a felhasználóit, nézze meg, hogy webhelyének mely részei a legnépszerűbbek és melyik részeken szükséges még dolgoznia. Kapjon pénzügyi és felhasználói élményre vonatkozó visszajelzéseket mindössze néhány kattintással.

support

Support - Ügyfélszolgálat

Nem engedjük el ilyen könnyen! A weboldal indítása csak a kezdet. Segítünk a hatékonyabb működésben, a problémák elhárításában, valamint ingyenes tippeket és trükköket adunk vállalkozásának sikeres fejlesztéséhez.

Ha tetszik Önnek, amit lát

Free consultation within 48 hours

Get in touch with us. We are always seeking new challenges and would love to get involved with your next exciting digital project. We want to really get to know your company – so we can lead you down on the path of the best digital solution.

Privacy policy